Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.
Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen. Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de lading, de bedrijfswagen en de inzittende. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren.
De juiste producten, op de juiste tijd, op de juiste plaats, daar ligt voor ons de uitdaging.

Lat-om-lat

Lat-om-lat is en blijft een populair alternatief voor wandbekleding. Met lattenframe/ wand combineert u het beste van 2 werelden.

Een laadruimte voorzien van lat-om-lat biedt als voordeel dat er meer mogelijkheden zijn uw lading vast te zetten. We gebruiken hiervoor een goede kwaliteit vuren latten, die aan alle zijden afgeschuurd zijn en daardoor een verzorgde uitstraling bieden.
Voor alle modellen bedrijfswagens geldt dat we bij Motexion de bovenste latten voormonteren op stalen beugels. Hierdoor ontstaat een frame wat eenvoudig met popnagels te monteren is. Hierdoor ontstaat een stevige constructie en is de montage snel en eenvoudig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We onderscheiden 3 soorten lat-om-lat bij Motexion:

Lattenframe – Set:
Hierbij worden de gehele laadruimte voorzien van latten Lattenframes voor de bovenzijde, in combinatie met losse latten voor de onderzijde. En uiteraard de panelen voor de schuifdeur.

Lattenframe – Wand
Lattenframes voor de bovenzijde en wandpanelen voor de onderste helft van de laadruimte. Hierdoor kunt u aan de bovenzijde lading vastzetten en is de onderzijde optimaal beschermd tegen schuivende lading.

Lattenframe – boven
De lattenframes zijn uiteraard ook los te bestellen, als er bijvoorbeeld af fabriek al kunststof panelen in de auto gemonteerd zijn.

Leveringsprogramma

Motexion