Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Bij Motexion proberen we uw one-stop-shop adres te zijn voor alle accessoires voor uw bedrijfswagens. We hebben een breed programma om de uw bedrijfswagen direct gebruiksklaar te maken.

Accessoires

Sidebars
Ter bescherming van de flanken van de auto leveren we voor alle modellen sidebars.
Deze zijn gemaakt van dikwandig RVS en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen; zowel in mat als glans, met of zonder steps. Ook voor de voor- en  achterzijde van uw bedrijfswagen zijn diverse oplossingen leverbaar om de auto praktischer of stoerder te maken.

Bumperbescherming
De aluminium bumperplaat kan bovenop de bumper worden gemonteerd; is anti slip, voorkomt krassen en geeft een professionele uitstraling.

Ladingvastzetsyteem
In sommige landen is het al verplicht lading zwaarder dan 10kg te zekeren in de laadruimte, zodat het niet kan schuiven. Het lijkt een kwestie van tijd voor dit ook in ons land wordt voorgeschreven. Bij Motexion hebben we ook een groot aantal accessoires leverbaar om lading te zekeren in de laadruimte; verscheidene soorten rails voor op de wand, of in de vloer, maar ook extra sjorogen, rolcontainerstangen en spanbanden zijn beschikbaar om de laadruimte compleet gebruiksklaar af te leveren.


Diverse
In de loop der jaren hebben we bij Motexion vaak oplossingen bedacht voor klanten die niet in ons standaard gamma leverbaar waren. Hiermee is een assortiment ontstaan, dat zich moeilijk in hoofstukken laat vangen. Zowel cosmetisch als praktisch hebben we nog tal van accessoires om uw bedrijfswagen mooier, veiliger of completer te maken.

Leveringsprogramma

Motexion