Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Motexion kiest er bewust voor om enkel hout en multiplex te gebruiken uit aantoonbaar verantwoord beheerde bossen en dat voldoet aan de eisen van de EUTR.

Milieuzorg

Milieuzorg/ MVO

Wij realiseren ons dat veel van onze producten uit hout gemaakt worden en dat daar jaarlijks heel veel bomen voor sneuvelen. Bij Motexion gebruiken we uitsluitend hout en multiplex welke aantoonbaar gewonnen wordt uit verantwoord beheerde bossen.

Al onze toeleveranciers (van hout) zijn FSC- of PEFC- gecertificeerd en het geleverde hout voldoet aan de eisen van de European Timber Regulation (EUTR).

Ook voor andere grondstoffen kiezen we voor betrouwbare partners die de juiste duurzaamheidskenmerken kunnen overleggen.

Uiteraard proberen we ook in onze directe omgeving de milieubelasting zo laag mogelijk te houden; gescheiden afvalstromen en recycling van reststoffen spreken voor zich. Daarnaast wekken we ongeveer de helft van onze elektriciteit zelf op d.m.v. 270 zonnepanelen op het dak en hebben diverse maatregelen gezorgd voor een aanzienlijke reductie van het verbruik.

Qua Human Resources telt bij Motexion heel sterk het motto; “Werken moet leuk zijn”. Werknemers worden regelmatig getraind en bijgeschoold en er is ruimte de werktijden aan te passen aan bepaalde voorkeuren.

Ons team bestaat uit een keur van nationaliteiten en ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden nadrukkelijk betrokken bij onze bedrijfsvoering. Niet alleen intern, maar ook bij enkele toeleveranciers.

Wij zijn er van overtuigd dat een goede werksfeer de betrokkenheid van het personeel vergroot en de daarmee bijdraagt aan een hogere kwaliteit en productie.

 

 

In de zomer van 2015 zijn op het dak van het pand aan de Bellstraat 270 zonnepanelen geinstalleerd. Het piekvermogen bedraagt 69 kWp. Hier ziet u een foto van de panelen op het dak.

 

 

Motexion