Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.
Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen. Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de lading, de bedrijfswagen en de inzittende. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren.
De juiste producten, op de juiste tijd, op de juiste plaats, daar ligt voor ons de uitdaging.

Rubber mat

Als alternatief voor een houten laadvloer kan ook worden gekozen voor een rubbermat met antislipmotief. Ook deze wordt op maat van de laadruimte aangeleverd en ligt los in de laadruimte. De zwarte mat is homogeen en ca. 5 mm dik. Door zijn eigen gewicht blijft de mat goed op z’n plaats liggen, zodat er geen montage noodzakelijk is.

Een mat is een goed oplossing voor kleinere bedrijfswagens, waar je bijvoorbeeld vaak op je knieën in kruipt. De mat zit dan prettiger dan de stalen vloer van de wagen, of een houten vloer. Veel klanten gebruiken een rubbermat ook als aanvulling op een houten vloer. Op die manier wordt de auto optimaal beschermd en dient de mat als extra antislip laag. Bijvoorbeeld koeriersdiensten en pakketbezorgers kiezen vaak voor deze oplossing.

 

 

Leveringsprogramma

Motexion