Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.
Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen. Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de lading, de bedrijfswagen en de inzittende. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren.
De juiste producten, op de juiste tijd, op de juiste plaats, daar ligt voor ons de uitdaging.

Secuwand

Scheidingswanden bieden een belangrijke bescherming. Zo wordt voorkomen dat de lading kan doorschuiven in de cabine bij een ongeval of harde remmanoeuvre.

Bovendien zorgt de scheidingswand voor extra comfort: In de meeste gevallen bied een scheidingswand van Motexion meer ruimte voor de bestuurder. De stoel kan dan beter versteld worden, waardoor de chauffeur een betere zitpositie krijgt. Een Secuwand sluit perfect aan op de cabine, waardoor het ook een goede isolerende werking heeft en het geluid vanuit de laadruimte aanzienlijk wordt gereduceerd. Ook is de bestuurderscabine sneller opgewarmd in de winter of gaat er minder koeling verloren als de airco aan staat.

Voor veel modellen hebben wij zelf een Secuwand ontwikkeld. Deze worden gemaakt van ABS (kunststof). Deze wanden hebben een grijze kleur die aansluit bij de originele bekleding van de wagen. De wanden zijn zowel met als zonder ruit beschikbaar en kunnen ook gestoffeerd worden.

De ABS Secuwand wordt seriematig geproduceerd d.m.v. vacuumvorming,, heeft een licht gewicht en is heel sterk. De wanden worden getest volgens de norm DIN 75410-3. De video hiernaast toont het productieproces.

Voor de andere automodellen leveren we scheidingswanden van polyester. De wand heeft een gladde witte of grijze afwerking aan de laadruimtekant en is aan de cabinezijde gestoffeerd.  Deze wanden zijn met of zonder ruit verkrijgbaar en worden handmatig geproduceerd.

Sommige van onze producten worden ook ingezet voor ombouw naar dubbele cabine voor lichte bedrijfswagens. Vraagt u naar de mogelijkheden.

 

Polyester
Voor enkele automodellen leveren we scheidingswanden van polyester. De wand heeft een gladde witte oppervlakte aan de laadruimtekant en is aan de cabinezijde gestoffeerd. Deze wanden zijn met of zonder ruit verkrijgbaar en worden handmatig geproduceerd.

 

Leveringsprogramma

Motexion