Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Voor de vloerplaten gebruiken we hoogwaardige multiplex plaatmaterialen, vervaardigd uit Fins berkenhout.

Vloerplaat

Een vloerplaat beschermt de vloer van de auto en zorgt voor een stabiele en stroeve ondergrond om lading te vervoeren. De antislip laag zorgt, samen met de sjorogen, dat lading niet gaat schuiven.

Voor de vloerplaten gebruiken we hoogwaardige multiplex plaatmaterialen, vervaardigd uit Europees berkenhout. De toplaag van de vloer is voorzien van een slijtvaste en olie- en waterbestendige antisliplaag. Het plaatmateriaal is WPB-exterieur verlijmd en de vloeren worden door ons zoveel mogelijk uit één stuk vervaardigd. Met de bijgeleverde MS-polymeer kit kan de vloer worden verlijmd en rondom afgedicht. De vloer kan zo eenvoudig worden schoongehouden.

Daar waar mogelijk leveren we de vloer met sjoroogkommen zodat u de sjorogen verdiept kunt monteren.

De dikte van de vloerplaten is 9 of  12mm. Beiden zijn in het bruin beschikbaar en de 9mm ook in het grijs. Desgewenst passen we de kleur van de wandbekleding aan op de keuze van de vloerplaat.

“Het verschil zit m in de details”  zeggen we bij Motexion. Bij vloerplaten ligt de afwerking op een hoog niveau. Behalve dat de vloerplaten standaard voorzien worden van verdiepte sjorogen, wordt de vloer bij de instappen schuin gefreesd, zodat lading niet tegen de zijkant van de vloer stoot. Daarnaast worden de randen afgelakt in de kleur van de vloer voor een mooie afwerking. Optioneel  is  het mogelijk om de instap bij schuif- en/ of achterdeuren met een aluminium beschermstrip af te werken.

Ook klant specifieke wensen gaan wij graag op in. Bijvoorbeeld door vliegtuigrails in de vloer in te frezen, montage voor inrichting voor te bereiden, of met andere materialen te werken.

 

 

 

 

Leveringsprogramma

Motexion