Search
  • Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
  • tel.: +31 (0)10 - 592 83 83
Menu Search

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.

Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen. Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de lading, de bedrijfswagen en de inzittende. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren.

De juiste producten, op de juiste tijd, op de juiste plaats, daar ligt voor ons de uitdaging.

Wielkastbescherming

Motexion levert bescherming van de wielkasten in diverse uitvoeringen. Naast een goede bescherming (vermijden van krassen en dus roestvorming) zorgt de wielkastbescherming eveneens voor een belangrijke reductie van rijgeluid van de banden.

Deze kasten worden in de meeste gevallen gemaakt van dezelfde materialen als de vloer en, daar waar nodig, uitgevoerd in 18 mm plaatdikte. Voor sommige modellen kunnen we ze ook in ABS maken, zodat ze goed aansluiten bij de kunststof panelen in de laadruimte. In het interieur vormen de wielkastbeschermers een geheel met de vloer. De wielkasten kunnen rechthoekig worden geleverd of in een vorm die de metalen wielkast van de auto volgt.

In sommige gevallen kunnen we de wielkast voorzien van opstaande randen zodat er bovenop een bakje ontstaat wat gebruikt kan worden om klein materiaal in te leggen.

 

 

Leveringsprogramma

Motexion